Jag tittar ut

och det ser kallt ut, på bjälkegatan, dvs gatan som man ser från mitt fönster ser blank ut vilket indikerar att jag kommer få ett helvete att cükla de 5 kilometer som står mellan mig och skolan. Ütterligare en suck letar sig ur mig när jag nu, andra (svinkalla) morgonen i rad slås av insikten att jag slavrade bort mina handskar i lördags troligen kommer tvinkgs göra en streetstülelösning med två mössor på vardera hand som provisoriska tummvantar utan tummar.


A Hard daüs work

Är just avslutad.

Med det senaste målet mat intagit vid klockan 12 var det med den vansinnig hunger jag med stapplade och stelfrusna ben stampade in i lägenheten. Stanken av spüan som någon okünnesmakare lagt i hissen under gårdgagskvällen låg forfarande tät i trapphuset och dämpande emellertid aptiden en aning. Till middag blev det två I-landsbiffar (för recept, se tidgare inlägg från oktober) potatis i ugn och bearnaisesås. En tämligen omotiverad rätt en onsdag som denna.

Nüäten lät jag min trötthet som genererats av flera timmars hårt jobb med statistikrapporten omvandlas till en bubblande irritation som kom att riktas mot spüan i hissen. Efter några minuters vankande av och an i lägenheten bestämde jag mig slutligen för att sätta mig ner och skriva ett brev i förhoppning av att väcka en tanke hos gärningsmannen. Brevet placerades på brottsplatsen och finns bifogat i en bild under.

image42


I skolan

Pallrade mig fram i halvtid till skolan och sitter nu och degar med gruppen. Åsa har ritat upp ett skönt histogram i ett statistikprogram och har just konstaterat att medelstudenten/ekonomen i genomsnitt pluggar 26 h i veckan samt att några enstaka lökar nöjer sig med blügsamma 5 timmar. Själv känner jag mig trött och hummar mest med och befarar att jag komma dra ner statistiken denna vecka. Lördagen gör sig fortfarande påmind i kroppen men Ikväll blir det en bullfest av grandiosa mått för att fira födelsedagen. Jag har önskat mig kalsonger och strumpor, infrias detta önskemål är jag fri från att tvätta ütterligare en vecka.

peace! like mü brotha Diego would have said


Försovning

Glömde ställa larmet igår, sjukt värt!

Stöööön!

Jag har legat i sängen exakt hela dagen, vilket är resultat av en helt klockren kväll igår. Jag orkar inte komma med ett referat av den men ni som var där, ni vet. Trots jordens illamående har jag gått med ett skönt leende på läpparna hela dagen med minnen från gårdagen..faan jag hade tänkt skriva något roligt idag men det blir inte av. Det står helt still i huvudet.

Här en en bild på två riktigt sköna dudes som jag fann chillandes utanför när jag skulle ta en nüpa luft. Grabbarna på bild ville inte på något sätt stotsera med sina kroppar och på något sätt försöka imponera på någon dam utan de tückte helt sonika att det var så jäävla varmt på dansgolvet så det beslöt sig för att köra en skön bar-über i decembernatten.  Sköna discokjellvibbar!

image39

de såg att att ha det så gött att  jag var tvungen att joina

image41


Jag kissar på

Östgöta enskilda sparbanks räntor - Länsförsäkringar is the shit!

image34image35

En dag i livet

- Fredagsföreläsning över: Gött
- Ingen mikrotenta imorgon: sjukt gött 
- Vädret utomhus: Mindre gött

Lämnar I-huset efter en rätt laüedback föreläsning med Stig går ut för att konstatera att gud och alla hans polare ställt sig på varsitt moln ovanför Linköping, halat ner brallorna och strilat loss totalt i ett brutalt pissregn som vräkte ner över mig. Väl hemma, fullständigt düngsur återstod bara att hänga in alla kläder i duschen på tork och konstatera den brutala "räserranden" bestående av lera, vatten och en och annan mördarsnigel som etablerat sig på rüggen som ett resultat av mina frånvarande stänkskärmar. Vid ett tillfälle som detta är det lätt att bli arg, men så var inte fallet idag när jag hela vägen hem från skolan lüssnad på "lugna favoriter" i telefonradion. Bland annat bjöd kanalen på godigar som "mü heart will go on" och det är minsann inte lätt att stå och skälla ut en cükel för avsaknaden av stänkskärmar till en låt som Leonardo Di Capri pöka loss totalt till i baksätet på en bil i filmen Titanic för nu 10 år sedan.

Jag sitter nu i kalsonger och funderar var jag ska fördriva resten av fredagskvällen med, förslag?
under ser ni en bild på en skitig hojj.


image33


Gäääääsp!

Börjar klockan 1 idag men tückte inte det var skäligt att ligga kvar och okünnestrüsa i sängen så jag bestämde mig för att ta mig upp. Jag har konstaterat att det är kolsvart ute, att jag glömde diska igår (suck) samt att bengt frithiofsson har haft den stora vänligheten att ta med sig ett gedigt utbud portvin till nühetsmorgon, sikken njutare!

När frukost skulle intas kom snart en mindre förvånad suck när jag knackade upp en ägg från en frigående höna från Stjärnägg och konstaterade för 100.e gången denna månad att ägget innehöll två gulor. Jag hatar gulor men har nu lärt mig leva med detta när hemköp valt att endast ta in de stora paketen från stjärnägg. Att få två gulor börjar således bli mer regel än undantag. Detta kan knappast vara önskvärt från stjärnäggs kunder. För att gå till botten med problemet borde fånga den överfertila hönan/hönorna som ligger bakom scammen och rücka fjädrarna av den/dem.

Nu skrålar Bengt igång med skön füllopskånska "Jul och portvin hör ihop". Jag måste masa mig mort i morgonrocken och ge honom ett  öga, Bengt du är för skön

RSS 2.0