En skön helg...

Helgen var grym, jag och väärsta grymma guzzilagon åkte till Uppsala med sköna bussen, gick på stan, chillade och åt en soft middag. Bott hos störtsköna fastern med sin shunne, Mats. Softat och druckit vin. Sovit i sköna sängar, ätit fika i skön soffa. Till och med klappat en mjuk, lyxig katt, alltså en riktig katt, Duvet en sån med 4 ben, inte en snygg guzz! Abou, jag skojjar inte- Det var livet! 

image14


 

Gebumst für Leben!

eller "fucked for life" som Tony Ohlsson och grabbarna brukar säga. Lite så känns det efter tyskatentan. Ähh så illa gick det inte, men frågan är om man lyckades peta in alla pinnar som krävdes för att slippa ett mindre skönt "U" med röd penna. Aja nu är det gjort och inget att hänga läpp för. Ni som läste gårdagens inlägg vet att det sket sig rätt bra med pluggandet igår, lite bättre gick det idag.  Ambitionen var att stänga in mig i ett grupprum i A-huset och våldplugga effektivt i 5 h men det sket sig ungefär lagom på vägen till skolan vid fjärillen där jag slutade upp i mysmattans soffa med aldeles för mycket kaffedrickning och skitprat. Mattias soffa är förövrigt jävligt skön, risken är att det blir Chill-mode:ON! om man hamnar i den, Idag var inget undantag. Obs mannen på bilden har väldig mycket med saken att göra.

image13 

Aja, skönt att dagen är över. Nu återstår bara en mindre redovisning imorgon inför Lutz Läsker (skönt namn btw!) Sen väntar en skön helg med jennie i Uppsala. Har saknat dig som ett as!

image9

Dagen innan tenta...NU JÄVLAR!


Dagen innan dagen innan tentan, man har kört hårt 8 timmar, det har gått bra och man är jävligt nöjd med sig själv. Shiit, fortsätter jag såhär imorgon kommer jag klara mig lätt! Jag kan inte allt, men med lite finlir så då jävlar! SWIFT!

 Lite ungefär så gick tankegångarna igår när jag lämnade i skolan, sket i Tackfesten och drog hem för att plugga lite till. Kvällen blev gaska slö och hade man varit lite uppmärksam här hade man lätt kunnat skönja vad som komma skulle och på något sätt förebügga det. Dagen efter, läs idag kom att bli en pluggmässig katastrof.

Tesen är bevisad, nämligen: "det går inte att plugga hemma" Faktum är att man blir sjukt duktig, men på allt annat än att läsa, eller vad man nu ska göra. Målet idag var att sitta 8 h effektivt, Timmarna har för visso används effektivt men åt allt annat än plugg. Jag är grümt fashinerad över mig mig över det jag har lückats uträtta idag.

Jag listar

* dricka 4 koppar kaffe till frukost
* Duschat 40 min
* Gjort 17 armhävningar - WHUT THE FUUUCK?!
* Tränat in 25 glosor <-- Grattis!
* Diskat <-- iofs bra
* Städat <-- läs ovan
* Gjort hemmalagad poatissallad till lunch med oliver - WHUT THE FUUUUUCK?!
* Skrivit mail
* Fikat
* Sprungit 5 km i rüdskogen
* Under springturen: Funderat varför man aldrig ser homosexuella pensionärer
* Duschat 40 min till
* Lagat middag, kückling i ugn
* Gått ut med soporna (Istället för att lägga dem på balkongen)
* Konstaterat att det blivit mörkt

Där har vi det - Håll tummarna för mig imorgon!

image7


En schlekig helg hos matte

Två nästan helt lediga dagar har spenderats på bästa sätt, dvs i mattes soffa med film och grillkorv. Idag: trötthet, förkylning och tyskaplugg. Imorgon: La Grande Finale, shotrace i baren och en skön kostymfylla. Måndag: slut på ölbacksbärande, sena nätter stress och overall - Fy bubblan vad jag kommer sakna det här!

image6


RSS 2.0