Konstaterande

#1 - Det går inte att steka i 30% omega-3 margarin, jag repeterar. Det går alltså inte att steka i 30% omega-3 margarin.

#2 - Jag tycks nu blivit invald i brödraskapet "Bladez of Glory" sedan samma galning som tidigare innan jul bankat in en ölbruk genom brevinkastet stuckit hem till vetlanda och kittat upp ett  par skridskor åt mig. Ser med spänning fram emot ispremiären.


image44

Bald bin ich ein Berliner!

Nu har jag bestämt mig! det får bli Berlin nästa år. Det låter som en skön stad plus att det är ungefär den enda staden i Tüskland som jag har något sånär koll på. Dessutom vore det bara allmänt maxxat att gått på samma universitet som några sköna tänkare vid namn: Albert Einstein, Otto von Bismarch och Karl Marx studerade vid (eller på något sätt var hangarounds till)


image43

Kioskvältarkungen

Den ligger och spanar på mig, den tredje boken i Stieg Larsson triologin. Igår morse steg jag upp vid 7 för att plugga fram till lunch, något som kom att skita sig kapitalt när jag istället spenderade hela morgonen med att läsa ut bok två i serien och nu ligger alltså bok nummer tre och påkallar samma giriga uppmärksamhet som tvåan stal från mig igår. Nu står jag här i ett vägskäl hur jag ska lägga upp denna morgon. Stärkt av dåligt samvete över den tama gårdagsinsatsen har jag ett bra utgångsläge att stilla mitt dåliga samvete och istället förkovra mig i Rolf Ekdahls ökända Finansiellt Planering, samtidigt blev bettan skjuten i huvudet och nergrävd av en blont hormonfreak som visade sig vara hennes bror igår så jag känner ett visst ansvar att ta reda på hur historien slutade. Jag är en svag människa

Hej igen

Nu var det ett tag sedan, jag är allt en slö bloggare jag. Ett tag hade jag planer på att lägga ner, mest på grund av att jag är en lat människa men efter att ha läst Mattias nüårskrönika på hans blogg där jag fick några sköna utnämnelser bland annat för den här bloggen hade jag helt enkelt inte hjärta att sluta. Thx brotha, jag lovar att servera dig med nüa sköna ordstäv även detta år.

nog om detta, nu ska ni få höra en spännande sak, nämligen, när just hade tränat klart för cirka en kvart sedan och stod och betraktade mig själv i spegeln samtidigt som jag sög i mig en oidentifierad näringslösning som gustav glömt kvar fick jag sün på ett hälfen grönt, hälften vitt piller som låg på en bänk och stirrade upp på mig med en suspekt look.  Jag tänkte lämna in det i receptionen men kom istället på att det kanske är roligare att göra någon form av research på det. Att lämna in det polisen vore kanske en ide´, men risken att det bara skulle läggas i en liten bevispåse och glömmas bort bedömde jag överhängande och skulle det emmellertid göras något för att avmüstifiera dess innehåll och süfte skulle jag liks aldrig få veta vad det innehöll. Jag tog helt sonika och stoppade det i fickan och rullade hem på min nüservade cükel i väntan på att komma på något att göra med det.

Om två timmar kommer Jennie med tåget, tills vidare lägger jag det på bortet tillsammans med en shaker och några vitamintabletter och inväntar reaktion.

fortsättning följer


RSS 2.0