Facebook skördar offer i föräldragenerationen

Alla vet vi att det kan få ödesdigrakonsekvenser att lägga ut för mycket information och bilder om sig själv på Internet.I metervis av tidningsartiklar kan vi läsa att Internet är ett informations-Mekkadär vem som helst kan hitta vad som helst i informationsväg om dig, Partybilder,fula semesterkort - you name it!  Denna problematik som är kopplad tillden lättillgänglighet som sökmotorer och facebook idag erbjuder kan få en katalysatorliknandeeffekt när oaktsamt folk tenderar att skriva/publicera information först ochtänka i efterhand. 

Dettaär en problematik som först och främst varit påtagligt bland ungdomar men påsenare tid även börjat leta sig upp i föräldragenerationen.

 

Vem skulle erbjuda den där mannen ett chefsjobb om anställaren visste att han bar såna hattar på fritiden? :)




(Bild: Facebook)

Kommentarer
Postat av: anonym dotter till hattmannen

Nordingrå får normla personer att göra onormala saker!

2009-05-06 @ 10:08:23
Postat av: Monica

Nä men Nils,det var väl onödigt - nu har du försämrat din bloggs rykte för tid o evighet framöver.... vissa bilder borde bli censurerade med automatik dessutom!

2009-05-08 @ 09:13:19
Postat av: anonym dotter till hattkvinnan

Ja, vad ska man säga? Sådan mor sådan dott...?!...eller nej.

2009-05-15 @ 12:53:19
Postat av: Arne

Jag lärde känna honom, och barnens mor, under hans levandsperiod på Studentvägen i Uppsala. Å vad ska man säga? En A-lagare är en A-lagare är en A-lagare. Vad nu detta betyder vet inte Ms. Stein, men Kjellemannen vet!

2010-06-25 @ 10:27:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0